Deltek enthousiast over aanvulling op software voor Benelux

18-3-2016
Banking module beschikbaar dankzij Be Ready For Change BV.

Tijdens de Deltek User Group Meeting Benelux van februari 2016 in Delft presenteerde het Nederlandse bedrijf Be Ready For Change een welkome aanvulling op de bedrijfssoftware van Deltek. Be Ready For Change maakt het met de ‘Todis Bankyer Module’ mogelijk om alle soorten bankafschriften automatisch te verwerken in Deltek Maconomy.

Daarnaast biedt de module ook de mogelijkheid betalingen rechtsreeks vanuit Maconomy te selecteren en klaar te zetten voor elke bank.

Het belang van een efficiënte verwerking van bankafschriften is groot: bedrijven matchen de afschriften met hun verzonden en ontvangen facturen om zeker te weten dat rekeningen zijn betaald. Handmatig invoeren is tijdrovend, foutgevoelig en duur. Deltek Maconomy biedt deze functionaliteit niet. Voor de afschriften van alle banken heeft Be Ready For Change nu een oplossing die zich in de praktijk reeds bewezen heeft. De module is ontwikkeld door het Poolse Todis. Be Ready For Change heeft het agentschap voor de Benelux verkregen.

De ‘Bankyer Module’ leest alle mogelijke bankafschriften automatisch in en verwerkt deze in de Maconomy boekhouding. Hiertoe worden bankafschriften ingelezen en direct gekoppeld aan bijbehorende uitstaande inkoop- en verkoopfacturen, de boekhouding en de juiste projecten. De module is veilig, betrouwbaar en werkt kostenbesparend.

Deltek zelf is bijzonder enthousiast. Het bedrijf ziet dat Be Ready For Change een gat dicht in de functionaliteit van Deltek Maconomy. Om die reden is Be Ready For Change uitgenodigd om deze module te presenteren tijdens de Benelux User Group Meeting van februari 2016 die plaatsvond in Delft.

Het is de verwachting dat in de toekomst ook andere aanvullende modules voor de Deltek klanten in de Benelux worden aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arie Huisman, directeur Be Ready For Change BV, 06 150 14 582

Over Be Ready For Change B.V.
Be Ready For Change is een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het realiseren van succesvolle veranderingen in IT, ERP systemen en processen. Be Ready For Change consultants zijn experts in dergelijke projecten met nationale en internationale kennis en ervaring. Wij werken vanuit het principe dat mensen, processen en systemen op elkaar afgestemd moeten worden om succesvol te zijn.