IT Projecten

Met onze ervaring op het gebied van ERP, CRM, DMS, Microsoft Office, Cloud oplossingen en werkplekondersteuning helpen wij u graag van A naar Beter.

Het is vaak lastig om de juiste technologie en de juiste software te selecteren. Welke oplossing het beste past bij uw organisatie is afhankelijk van vele factoren. Wij kennen de markt voor ERP, CRM en DMS. We kennen de markt voor IT technologie zoals cloud, Saas, on-premise, big data en security. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de (semi) overheid. Een IT project starten voelt soms als op reis gaan, zonder een exact beeld te hebben van de eindbestemming. Wij helpen bij het selectieproces en bij de implementatie, tijdig en binnen budget.

De manier waarop een project is ingericht bepaalt in veel gevallen de mate van succes. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat een oplossing gedragen wordt in de organisatie. We adresseren proactief alle aspecten van een IT initiatief. Van business case tot proces verbeteringen tot het inrichten van de fase na go-live.

We minimaliseren de risico’s door onze aanpak en we maximaliseren de meetbare benefits na go-live, zodat de stakeholders tevreden zijn met de oplossing.

Tijdens een IT project kan er van alles misgaan. Wij hebben de kennis en ervaring om uw project weer op de rails te krijgen. Wij onderhandelen met software leveranciers als dat nodig is en zorgen dat uw initiatief tot resultaten leidt.

Wij leveren uw programma manager, projectleider, change manager, kwaliteitsadviseur, consultant of training specialist. Een individu of een team uit onze netwerkorganisatie.